Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale

Lad os samarbejde!

Akademisk Formidling tilbyder en bred palet af kommunikationsprodukter og -rådgivning. Alt sammen med det formål at hjælpe viden med at blive forstået og brugt.


SPROG & TEKST


Hvilke ord og begreber kan du bruge til klart og enkelt at fortælle hvordan du forstår verden? Det smukke, smidige og præcise sprog er min kernekompetence, både når jeg selv producerer, og når jeg redigerer andres tekster. Jeg skriver korte og lange tekster, redigerer og oversætter, tilbyder sprogkurser og læser korrektur på dit arbejde. 


MEDIER & PR


Sammen skaber vi fortællingen om din forskning så mennesker lytter til den og forstår den. Jeg klæder dig på til når journalisten ringer og vil interviewe dig om din forskning. Og viser dig hvordan du kan bruge sociale medier til at dele din viden.


INKLUDERENDE KOMMUNIKATION


Hvordan taler og skriver I til dem I gerne vil i dialog med? Hvordan er jeres sprog på hjemmesiden, på sociale medier, i rapporter, kundebreve, interne mails og jobopslag? Signalerer I at I er en moderne og inkluderende organisation? Inkluderende kommunikation handler om at forstå sin målgruppes værdier - og få øje på egne blinde vinkler undervejs.


BØGER


En fagbog samler og synliggør din viden og kan være med til at styrke dit eller jeres personlige og faglige brand. Akademisk Formidling hjælper med fagbøger fra ide over skrivning og produktion til markedsføring og PR.


FORSKNINGS-KOMMUNIKATION


I tæt teamwork med forskere og institutioner søsætter og styrer Akademisk Formidling projekter der har til formål at bære forskernes viden ud i samfundet, så den kan blive brugt til at skabe indsigt, tryghed og bæredygtige beslutninger.


STRATEGI & BRANDING


Hvem vil du gerne i dialog med? Hvem skal høre om dine ideer? Hvad er deres aktie i din virksomhed, og hvordan kan de påvirkes? Jeg hjælper dig med at blive skarp på dine mål og budskaber, og sammen lægger vi en strategi for din kommunikation.