YDELSER

Fire måder at samarbejde på 


STRATEGISK KOMMUNIKATION


Hvem vil du gerne vil i dialog med? Hvem skal høre om dine ideer? Hvad er deres aktie i din virksomhed, og hvordan kan de påvirkes? Få hjælp til at blive skarp på dine mål og budskaber, og læg en strategi for din kommunikation. 


MEDIER & PR


Få hjælp til at formidle din forskning så andre kan forstå den. Bliv klædt på til når journalisten ringer og vil interviewe dig om din forskning. Og lær hvordan du kan bruge sociale medier til selv at dele din viden.


SPROG & TEKST


Det smukke, smidige og præcise sprog et en kernekompetence hos Akademisk Formidling. Både når vi selv producerer, og når vi redigerer andres tekster. Vi producerer korte og lange tekster, tilbyder sprogkurser - og læser korrektur på dit eget arbejde. 


RAPPORTER & PUBLIKATIONER


En spændende og velskrevet rapport kan sætte dagsorden og være med til at forandre verden. Få hjælp til at blive skarp på skriveproces og struktur – og vær forberedt, når rapporten rammer medierne.

Telefon 5211 0613

Akademisk Formidling

Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal

1211 København K

CVR-nr. DK40424970

Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale og gør kommunikation om forskning, kunst og videnskab forståelig, relevant og medrivende.Denne hjemmeside sætter ikke cookies på din computer