OM

Kernen i mit arbejdsliv er formidling af det komplekse. Både som underviser, skribent, redaktør og kommunikationsrådgiver sætter jeg en ære i at fortælle klart og uden omsvøb om komplekse problemstillinger inden for fx sprog, kultur, økonomi, samfundsforhold og jura.


Jeg har stiftet Akademisk Formidling fordi jeg gerne vil udbrede begejstring for forskning, videnskab, kunst og innovation. Forskning og videnskab gør os klogere, så vi kan gå nye veje og finde løsninger på de samfundsmæssige og økologiske problemer som verden står over for. Viden og uddannelse sikrer at beslutninger ikke bliver truffet på baggrund af tilfældigheder, modeluner eller spektakulære enkeltsager. Kunst og fordybelse er grundlæggende for at vi kan leve rige og kreative liv.


Akademisk Formidling drives fra skønne lokaler i et baghus i det indre København. Ud over min egen brede erfaring inden for sprog, kommunikation og PR trækker jeg på et netværk af specialister, så jeg kan levere samlede kommunikationsløsninger, hvad enten det handler om strategisk rådgivning, tekstproduktion, lyd, billeder eller at fortælle jeres historie i medierne.


Viden skal deles – den skal ud at leve og gøre mennesker klogere. Det er drivkraften bag Akademisk Formidling.


Læs mere om Via Christensen


Viden skal ud at leve og gøre mennesker klogere

HØR HVORDAN JEG KAN HJÆLPE JER

SAMARBEJDSPARTNERE

VIA CHRISTENSEN

Kommunikationsrådgiver, cand.mag.

Jeg er vokset op med sprog og nysgerrighed. Mine forældre var sproguddannede, og ved middagsbordet talte vi om hvor ord kom fra, og hvad ting hed på andre sprog. Vi børn lirede gamle digte af og lærte os remser på sanskrit – ikke fordi vi skulle, men fordi det var fascinerende og sjovt.


Som voksen læste jeg italiensk og blev samtidig klogere på mit eget sprog og på hvordan sprog skaber tankemønstre og definerer hvordan vi fortolker verden. Sprogkundskaberne førte mig over i journalist- og redaktørrollen og derfra til kommunikationsspecialist med forstand – ud over det sproglige – på branding, identitet, virksomhedskommunikation og pressearbejde.


Jeg har etableret Akademisk Formidling for at stille min værktøjskasse til rådighed for akademikere, kunstnere, forskere og fagfolk som gerne vil have deres viden ud at leve – så den kan blive brugt til at træffe gode beslutninger, skabe innovation og gøre os alle sammen klogere.


Sprogmenneske  .   Redaktør  .  Presserådgiver  .  Operaelsker  .   Rejsearrangør    Samfundsengageret  .  Bladsnedker  .   Skribent  .   Verdensrejsende    Svømmer  Arkitekturnørd  .  Underviser  .   Blæktegner  .   Cineast  .   Formidler

Fugletosset  .  Amatørastronom  .  Lederuddannet


SE HVAD AKADEMISK FORMIDLING TILBYDER

Telefon 5211 0613

Akademisk Formidling

Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal

1211 København K

CVR-nr. DK40424970

Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale og gør kommunikation om forskning, kunst og videnskab forståelig, relevant og medrivende.Denne hjemmeside sætter ikke cookies på din computer