Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale

KURSUS I MEDIEHÅNDTERING FOR FORSKERE


Næste kursus: 30. august 2022, København


Har du oplevet, at du eller din forskning tages til indtægt for synspunkter, som der reelt ikke er belæg for? Eller at ting du har sagt eller skrevet, pludselig optræder uden for rette sammenhæng og giver debatten en drejning, du slet ikke havde til hensigt?


Sammen med Boman Kommunikation tilbyder Akademisk Formidling kurset Undgå at blive taget som gidsel i medierne, hvor vi giver dig baggrund og viden om mediernes ageren og redskaber til at komme sikkert igennem mediebevågenhed og styrke din og din organisations egen dagsorden. 


PROGRAM

9.00-15.30


  • Hvorfor tages forskning og forskningsresultater gidsel som aldrig før? Ny dynamik og et ændret mediebillede kan være en giftig cocktail for grundig og dækkende formidling.

 

  • Sådan arbejder medierne. Journalister og redaktioners behov, fokus og handlemønstre bestemmer, hvad der kommer på forsiden, og hvordan historien vinkles. Lær at arbejde med rammerne.

 

  • Skjulte dagsordener. Agendajournalistik, historier, der måske handler om noget andet eller bare en god historie? Hvordan man gennemskuer, hvilke interesser og dagsordener der ligger bag dagens tophistorie.

 

  • DIN rolle i medierne. Er du ekspert eller referenceperson – bliver du præsenteret som helt, skurk eller bare hjælper? Sæt betingelserne, og indgå den rigtige ’kontrakt’ med journalisten.

 

  • Hvis krisen banker på. Når skaden er sket – eller godt på vej – kan de rigtige redskaber hjælpe med at håndtere situationen og lede mod den bedste afslutning.

 

  • Tag ansvar og skab en strategi. Du og din institution, institut eller afdeling har selv et stort ansvar for, hvordan I opfattes og opleves. Vi viser, hvordan man bærer det videre og kvalificere sin organisation og skaber sin egen, fremadrettede og aktive agenda.

 

TID OG STED

Tirsdag den 30. august 2022 kl. 9.00-15.30

København

 

PRIS

3.700 kroner ekskl. moms

3.200 kroner ekskl. moms ved 2 eller flere deltagere ved samtidig tilmelding og fakturering

Undgå at blive taget som gidsel i medierne!


Tilmeldingsfrist: 18. august 2022

 

INTERNT KURSUS ELLER WORKSHOP

Vi gennemfører også kurset internt i jeres organisation med samme program, hvis I ønsker at afholde det for en konkret gruppe medarbejdere eller som intern workshop, hvor vi tilpasser indhold og arbejdsform til jeres konkrete behov og ønsker.