Sprog & tekst

Det smukke, smidige og præcise sprog et en kernekompetence hos Akademisk Formidling. Både når vi selv producerer, og når vi redigerer andres tekster. Vores ydelser på området omfatter både produktion af korte eller lange tekster, gennemskrivninger, korrektur samt kurser i godt sprog, brev- og rapportskrivning.


AKADEMISK FORMIDLING KAN LEVERE: 


 • Korrektur
  Akademisk Formidling leverer hurtig og præcis korrektur på bøger, rapporter, pjecer eller webtekster. Det kan være ren typografisk korrektur, eller vi kan kombinere med en sproglig ensretning og smidiggørelse. Webtekster kan vi gennemskrive, så de bliver synlige i Google.

 • Journalistik
  Akademisk Formidling producerer alle typer journalistiske tekster – tweets, artikler, interviews og pressemeddelelser. Vi udarbejder informationsmateriale i form af pjecer, plakater, websider, infografik, bøger og e-bøger, video, lyd eller apps. Tal med os om hvilke medier og materialer der bedst understøtter jeres budskaber.

 • Kurser i sprog og formidling
  Akademisk Formidling tilbyder kurser i godt, klart sprog for fagfolk, og kurser i produktion af overskuelige og læsevenlige rapporter. Læs mere

 • Konferencereferater
  Akademisk Formidling er jeres øjne og ører på konferencen. Vi skriver artikler fra de vigtigste indlæg og sørger for opsætning og distribution, så indholdet bliver tilgængeligt for medier og andre interesserede.

Sproget
– vores fornemmeste værktøj

HVAD SKAL VI SKRIVE FOR DIG?

Sådan kan tekst også se ud. Stiliseret kufisk skrift fra det 11. århundrede smykker et lofthvælv i Masjid-i-Jomeh (ofte kaldet Fredagsmoskeen) i Isfahan. Billedet er taget på en rejse i Iran i 2016.

Telefon 5211 0613

Akademisk Formidling

Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal

1211 København K

CVR-nr. DK40424970

Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale og gør kommunikation om forskning, kunst og videnskab forståelig, relevant og medrivende.Denne hjemmeside sætter ikke cookies på din computer