Medier & PR

Akademisk Formidling har mange års erfaring med pressehåndtering og et godt kendskab til pressen; dermed kan vi sikre at den historie du vil fortælle, kommer ud til de rette medier. Skal du selv i medierne, men savner øvelse i at optræde fx på tv, kan vi træne budskaber og sprogbrug med dig, så du trygt kan lade dig interviewe.


AKADEMISK FORMIDLING KAN LEVERE:


 • PR-strategi
  Ønsker I en overordnet strategi for hvordan I skal kommunikere til omverden om jeres virksomhed eller og resultater, kan Akademisk Formidling rådgive om presse- og kommunikationsstrategier.

 • Presseberedskab
  Hvis jeres forskning er kontroversiel, kan Akademisk Formidling rådgive om hvordan I udarbejder et professionelt presseberedskab, så I er klar hvis medierne henvender sig med kritiske spørgsmål. 

 • Medietræning
  Sammen øver vi jeres budskaber og forbereder jer på kritiske spørgsmål, så I trygt kan gå i medierne og fortælle om jeres  resultater.

 • Pressevagt
  I kan lade Akademisk Formidling være telefonpasser for henvendelser fra pressen i særligt travle eller belastede perioder.

 • Sociale medier
  Sociale medier som Facebook og Twitter udgør en unik mulighed for at påvirke den offentlige samtale. Akademisk Formidling kan rådgive jer i valget af de online-platforme I bør kommunikere på, og vi kan også stå for løbende opdatering og kvalitetssikring af jeres  platforme.

Få taletid i medierne

HVORDAN KAN VI FÅ JERES HISTORIE FORTALT?

Vi mennesker er nysgerrige af natur. Det er tydeligt, når man ser ud over dette landskab af tv-antenner og paraboler, som jeg har fotograferet i Ajaccio på Korsika i 2014. Menneskets iboende ønske om at blive klogere på verden er det allerbedste grundlag for kommunikation om forskning og videnskab. Det grundlag bygger Akademisk Formidling på. 

Telefon 5211 0613

Akademisk Formidling

Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal

1211 København K

CVR-nr. DK40424970

Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale og gør kommunikation om forskning, kunst og videnskab forståelig, relevant og medrivende.Denne hjemmeside sætter ikke cookies på din computer