Kommunikation

Hvem vil du gerne have i tale? Hvem skal høre om dine ideer og resultater? Hvad er deres betydning for dit arbejdsfelt, og hvordan kan de påvirkes? At svare på det er et vigtigt led i den strategiske kommunikation. Dernæst handler det om at blive skarp på dine budskaber og dit samlede udtryk - visuelt som idemæssigt. Endelig indebærer arbejdet med strategisk kommunikation at du måler og analyserer din kommunikation. Det giver dig nemlig et bedre grundlag at træffe beslutninger på – og en større gennemslagskraft.


AKADEMISK FORMIDLING KAN LEVERE:


 • Kommmunikationsstrategi

  Kommunikationsstrategien er et vigtigt redskab for den der vil skabe opmærksomhed om sin virksomhed og sine resultater. Akademisk Formidling styrer jer gennem processen med at identificere overordnede mål, indsatsområder og målgrupper, så I står tilbage med en tydelig retning for det kommende arbejde.

 • Identitet og branding

  Træder du og din din organisastion tydeligt frem – visuelt såvel som ide- og budskabsmæssigt? Akademisk Formidling guider jer gennem valg og fravalg, til I står med et tydeligt koncept, der er let at fortælle omverden om, så jeres resultater og budskaber kan komme ud at gøre nytte i omverden.

 • Måling og analyse 

  Bliver jeres nyheder og rapporter læst? Når I jeres målgruppe? Måling er et vigtigt element i arbejdet med strategisk kommunikation. Det gør jer klogere, og I kan bruge resultaterne som dokumentation. 

 • En kommunikatør i forskningsprojektet
  Har I brug for en kommunikationsfaglig drivkraft i jeres projekt, kan I hyre Akademisk Formidling som projektdeltager eller kommunikationskonsulent. 

Ram målskiven med strategisk kommunikation

LAD OS HJÆLPE DIG MED AT TAGE SIGTE

For at ramme plet skal man have en tydelig målskive, og så skal man være dygtig til at tage sigte. Her prøver min datter kræfter med bueskydning i Hjemsted Oldtidspark i Sønderjylland. Akademisk Formidling kan også hjælpe dig med at ramme målskiven!

Telefon 5211 0613

Akademisk Formidling

Brolæggerstræde 6, baghuset, 1. sal

1211 København K

CVR-nr. DK40424970

Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale og gør kommunikation om forskning, kunst og videnskab forståelig, relevant og medrivende.Denne hjemmeside sætter ikke cookies på din computer