Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale

Det smukke, smidige og præcise sprog et en kernekompetence hos Akademisk Formidling. Både når vi selv producerer, og når vi redigerer andres tekster. Vores services på området omfatter produktion af korte og lange tekster, gennemskrivninger, korrektur samt rådgivning om og kurser i godt sprog, breve, rapporter og fagbøger.


AKADEMISK FORMIDLING KAN LEVERE: 


 • Journalistik
  Akademisk Formidling producerer alle typer journalistiske tekster – artikler, tweets, interviews og pressemeddelelser. Vi udarbejder informationsmateriale i form af pjecer, plakater, websider, nyhedsbreve, infografik, bøger og e-bøger, video, lyd eller apps. Tal med os om hvilke medier og materialer der bedst understøtter dine budskaber.


 • Redigering
  Trænger din tekst til en sproglig hovedrengøring, så den bliver mere smidig, ensartet og præcis? Vi gennemskriver tekster for mange fagfolk, ligesom vi rådgiver om struktur, ordvalg og om at fange målgruppen. 


 • Ghostwriting
  Lad Akademisk Formidling være ghostwriter på din bog eller e-bog. Det betyder at du kommer med det faglige indhold til bogen, mens Akademisk Formidling strukturerer, skriver og formidler materialet.


 • Kurser i sprog og formidling
  Akademisk Formidling tilbyder kurser i godt, klart sprog for fagfolk, tegnsætning for forfattere, og kurser i produktion af overskuelige og læsevenlige rapporter. Læs mere • Korrektur
  Akademisk Formidling leverer hurtig og præcis korrektur på bøger, rapporter, pjecer eller webtekster. Det kan være ren typografisk korrektur, eller vi kan kombinere med en sproglig ensretning og smidiggørelse. Webtekster kan vi gennemskrive, så de bliver synlige i Google.

Sproget
– vores fornemmeste værktøj

UDVALGTE BØGER


- hvor jeg har medvirket som oversætter, redaktør, korrekturlæser eller udgiver

HAR DU BRUG FOR HJÆLP TIL DIN BOG?

Sådan kan tekst også se ud. Stiliseret kufisk skrift fra det 11. århundrede smykker et lofthvælv i Masjid-i-Jomeh (ofte kaldet Fredagsmoskeen) i Isfahan. Billedet er taget på en rejse i Iran i 2016.