Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale

Mange måder at samarbejde på


STRATEGISK KOMMUNIKATION


Hvem vil du gerne i dialog med? Hvem skal høre om dine ideer? Hvad er deres aktie i din virksomhed, og hvordan kan de påvirkes? Få hjælp til at blive skarp på dine mål og budskaber, og læg en strategi for din kommunikation. 


MEDIER & PR


Få hjælp til at formidle din forskning så andre kan forstå den. Bliv klædt på til når journalisten ringer og vil interviewe dig om din forskning. Og lær hvordan du kan bruge sociale medier til selv at dele din viden.


SPROG & TEKST


Det smukke, smidige og præcise sprog et en kernekompetence hos Akademisk Formidling. Både når vi selv producerer, og når vi redigerer andres tekster. Vi producerer korte og lange tekster, tilbyder sprogkurser og læser korrektur på dit eget arbejde. 


RAPPORTER & PUBLIKATIONER


En spændende og velskrevet rapport kan sætte dagsorden og være med til at forandre verden. Få hjælp til at blive skarp på skriveproces og struktur – og vær forberedt, når rapporten rammer medierne.


KURSER


Ny viden skaber værdi og udvikling. Måske trænger du eller din organisation til at opdage nye sammenhænge? Så er det tid til et af vores kurser i sprog og formidling.