Akademisk Formidling giver akademikere, forskere og fagfolk en stærkere stemme i den offentlige samtale

Akademisk Formidling er sat i verden for at udbrede begejstring for forskning, videnskab, kunst og innovation. Forskning og videnskab gør os klogere, så vi kan gå nye veje og finde løsninger på de samfundsmæssige og økologiske problemer som verden står over for. Viden og uddannelse sikrer at beslutninger ikke bliver truffet på baggrund af tilfældigheder, modeluner eller spektakulære enkeltsager. Kunst og fordybelse er grundlæggende for at vi kan leve rige og kreative liv.


Akademisk Formidling rådgiver virksomheder, organisationer, forskere og fagmennesker om kommunikation, sprog, medierelationer og branding. Virksomheden ejes og drives af cand.mag. Via Christensen.


Via er også medstifter af og direktør for Genderwise.dk, der tilbyder strategisk kommunikationsrådgivning med det særlige fokus at vi indarbejder kønsperspektiver i vores kunders kommunikationsindsats. Målet er et arbejdsmarked hvor alle kan vælge den karriere de brænder for. 


Akademisk Formidling samarbejder med netværk af specialister, så vi kan levere samlede kommunikationsløsninger, hvad enten det handler om strategisk rådgivning, tekstproduktion, digital kommunikation, lyd, billeder eller om at fortælle jeres historie i medierne.


Viden skal deles – den skal ud at leve og gøre mennesker klogere. Det er drivkraften bag Akademisk Formidling.


Læs mere om Via

Viden skal ud at leve og gøre mennesker klogere

HØR HVAD JEG KAN GØRE FOR JER

VIA CHRISTENSEN

Kommunikationsrådgiver, cand.mag.

Jeg er vokset op med sprog, ord, litteratur og nysgerrighed efter hvordan ting hænger sammen. Mine forældre var sproguddannede, og ved middagsbordet talte vi om hvor ord kom fra, og hvad ting hed på andre sprog. Vi børn lirede gamle digte af og lærte os remser på sanskrit – ikke fordi vi skulle, men fordi det var fascinerende og sjovt.


Som voksen læste jeg italiensk og blev samtidig klogere på mit eget sprog og på hvordan sprog skaber tankemønstre og definerer hvordan vi fortolker verden. Sprogkundskaberne førte mig over i journalist- og redaktørrollen og derfra til kommunikationsspecialist med forstand – ud over det sproglige – på branding, identitet, virksomhedskommunikation og pressearbejde.


Jeg har etableret Akademisk Formidling for at stille min værktøjskasse til rådighed for professionelle, kunstnere, forskere og fagfolk som gerne vil have deres viden ud at leve – så den kan blive brugt til at træffe gode beslutninger, skabe innovation og gøre os alle sammen klogere.


Sprogmenneske  .   Redaktør  .  Presserådgiver  .  Operaelsker  .   Rejseleder

Rytter   Samfundsengageret  .  Bladsnedker  .   Skribent  

Arkitekturnørd  .  Underviser  .   Blæktegner  .   Cineast  .   Fugletosset

Amatørgrafiker   .  Lederuddannet     Svømmer     Kagebager     Gast   

SE HVAD AKADEMISK FORMIDLING TILBYDER

SAMARBEJDSPARTNERE